View Notice

JAVNI POZIV ORGANIZACIJAMA CIVILNOG DRUŠTVA, AKADEMSKIM INSTITUCIJAMA I POJEDINCIMA za članstvo u Savjetodavnoj grupi ReLOaD projekta u BiH
Procurement Process :Other
Office :UNDP CO BIH - BOSNIA AND HERZEGOVINA
Deadline :05-May-17
Posted on :13-Apr-17
Development Area :OTHER
Reference Number :37014
Link to Atlas Project :
00089306 - ReLOaD - Regional Programme on Local Democracy in the WB
Documents :
Pravilnik o radu savjetodavne grupe
Javni poziv ReLOaD Savjetodavna grupa
Overview :

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD), koji finansira Europska unija a provodi UNDP objavljuje:

JAVNI POZIV ORGANIZACIJAMA CIVILNOG DRUŠTVA, AKADEMSKIM INSTITUCIJAMA I POJEDINCIMA za članstvo u Savjetodavnoj grupi ReLOaD projekta u Bosni i Hercegovini.

Vise detalja o samom pozivu se nalazi u prilozenim dokumentima.

Obavještavamo zainteresirane organizacije civilnog društva, predstavnike akademske zajednice i pojedince da se rok za dostavljane prijava za učešće u Savjetodavnoj grupu ReLOaD projekta produžava

do 5. maja 2017.godine do 17.00.

UNDP BiH će u roku od 10 radnih dana po isteku roka za dostavljanje prijedloga odnosno do 19. maja 2017.godine, obavijestiti izabrane kandidate/kinje o rezultatima odabira. Tekst javnog poziva kao i popratne dokumente možete preuzeti na LINKU.

Kandidovanje za člana/icu Savjetodavne grupe, vrši se dostavljanjem potrebne dokumentacije putem elektronske pošte na adresu registry.ba@undp.org, lično na protokol UNDP-a u BiH ili putem pošte na adresu:

Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP BiH)

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD)

Zgrada Ujedinjenih nacija

Zmaja od Bosne bb

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina

s napomenom: “Kandidatura za člana/icu Savjetodavne grupe - ReLOaD projekat”. Prijave za članove/ice Savjetodavne grupe će se razmatrati samo ako su dostavljene blagovremeno i uz svu potrebnu dokumentaciju.

Prijave dostavljene nakon zvaničnog roka, bit će razmatrane samo u slučaju da poštanski pečat ukazuje na datum slanja prije zvaničnog isteka roka. Eventualna pitanja u vezi sa postupkom predlaganja kandidata/kinje za člana/icu Savjetodavne grupe se mogu dostaviti elektronskim putem, na adresu: registry.ba@undp.org.