View Notice

Javni poziv za učešće u ReLOaD2 projektu svim jedinicama lokalne samouprave koje nisu prethodno učestvovale u ReLOaD/LOD projektu - PRODUZENJE ROKA!!!
Procurement Process :CP-QB-FBS - Call for Proposal – Quality Based Fixed Budget
Office :UNDP CO BIH - BOSNIA AND HERZEGOVINA
Deadline :21-May-21
Posted on :31-Mar-21
Development Area :OTHER  OTHER
Reference Number :76890
Link to Atlas Project :
00126501 - Local Democracy in the Western Balkans 2- ReLOaD2
Documents :
Prilog 1 - Pismo namjere Grupa 2
Prilog 2 - Matrica za bodovanje - Grupa 2
Smjernice za podnosice prijava - Grupa 2
Prijavni obrazac - Grupa 2
produženje javnog poziva - Grupa 2
Overview :

Pozivaju se sve zainteresovane JLS u BiH koje zadovoljavaju eliminatorne kriterije da učestvuju u otvorenom i konkurentskom procesu odabira minimalno 5 partnerskih JLS za učešće u ReLOaD2 projektu.
JLS koje se prijavljuju na poziv, dužne su dostaviti tražene dokumentaciju za prijavu kako je naglašeno u ovim Smjernicama.
Svoje prijave JLS trebaju dostaviti u jednom štampanom primjerku i u elektronskoj formi (CD ili USB). Pozivaju se sve JLS da u cilju očuvanja okoliša što više prateće dokumentacije dostave u elektronskom obliku. Prijave se trebaju dostaviti putem preporučene pošte ili lično na sljedeću adresu:

UNDP BiH
Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD2)
Zgrada Ujedinjenih nacija
Zmaja od Bosne bb
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Prijave za učešće, u skladu sa ovim Pozivom i pripadajućim Smjernicama trebaju biti dostavljene najkasnije do 21. maja 2021. godine

Prijave koje stižu poštom, trebaju imati poštanski žig koji potvrđuje da je prijava poslana u okviru navedenog roka.
Prijave podnesene na druge načine (npr. faks ili e-maila) neće biti uzete u razmatranje.

Dodatne informacije, elektronska verzija Smjernica i prijavnih dokumenta su dostupni na sljedećim web adresama: www.ba.undp.org., www.sogfbih.ba , www.alvrs.com.

Za dodatne informacije i objašnjenja, upit je potrebno poslati na adresu registry.ba@undp.org sa naznakom ReLOaD2 projekat u naslovu. Odgovori će biti dostavljeni u pisanoj formi najkasnije u roku od 3 radna dana nakon prijema upita.

Informativne sesije o javnom pozivu će se održati putem ZOOM platforme 08. aprila, 15.aprila i 22.aprila 2021. godine, a poziv za ove sesije će biti objavljen na službenom Facebook nalogu UNDP-a i gore navedenim stranicama.